Rss Feed

Matematika, Fizika, Mechanika, Géptan korrepetálás

Az utóbbi négy évben, egy kivételével, az összes tanítványom vizsgája sikerült, de korábban se volt rosszabb az arány 98%-nál.

Matematika, mechanika, géptan, fizika, gazdasági matematika, analízis, sorozatok, differenciál-, integrálszámítás, lineáris programozás, differenciálegyenletek, mátrix, optimumszámítás, operációkutatás, valószínűségszámítás, oktatása korrepetálása 20 éves gyakorlattal egyetemistáknak, fő- és középiskolásoknak.

2010-ben tanítványaim a Műegyetemen és az Óbudai Egyetemen is évfolyamelsők lettek differenciálegyenletekből. A gimisek 2010-2011-2012-ben az emeltszintű, 2013-2014-ben a középszintű érettségin hibátlant írtak és mindenki bekerült az egyetemre.
2011-ben a Szent István Egyetemen operációkutatásból lett, maximális pontszámmal (100 pont), az évfolyam legjobbja a tanítványom.
2012-ben és 2013-ban, az egyetemeken, összes tanítványom vizsgája sikerült, sőt a korábban megbukott is a Műegyetemen 5-ösre vizsgázott.
2013-ban, az Óbudai Egyetemen, az előző félévben 2-es tanuló, matekból júniusban 5-ösre szigorlatozott.
Az összes zh.-ját a Corvinuson 5-ösre írta, az aki azért jött hozzám, mert korábban megbukott.
Legutóbb 4-est írt fizikából az a gimis lány (2×45 perc oktatás után), aki eddig tiszta 1-es volt.  Két osztályban is egyedül az én tanítványom írt 5-öst.

2014 tavaszán 5-öst kapott matekból az is, aki 5 hete járt hozzám, korábban más tanárhoz járt, megbukott és még ősszel a pótvizsgán is elhasalt.                               2014-ben, egy kivételével, az összes tanítványom sikeresen vizsgázott.

2015-ben az ELTE-n mindkét matek zh.-ja 5-ös lett és összesen egy pontot vesztett az, aki korábban 2-es volt. Ugyanitt mind a 6 tanítványom, mindhárom fizika zh.-ja is sikerült.

2015-ben 3-as matekkal végzett az OE-n az is, aki 8 éve járt oda, egy matek vizsgája se volt meg mielőtt hozzám jött, pedig már a diploma munkáját is elkészítette.

2016 januárban 3-assal ment át a matek vizsgán az az egyetemi hallgató, aki 6-szor bukott meg egymás után, míg más tanárokhoz járt és nálam mindössze 3 alkalmat volt.

A minőséget az oktatásban is tükrözi az ár, de ha most jelentkezel, olcsón tanulhatsz nálam is.

Ha, a rossz, olcsó tanár miatt megbuksz (sajnos sokan elvállalják az egyetemi anyagot, de nem bírnak vele), akkor kétszer jársz, és sokkal többet fizetsz.

Telefon: +36 20 944-6792

Az egyetemi oktatással és felvételekkel kapcsolatos friss hírek elérhetők a matematika-oktataspontcom oldalon.